x
SCOTTRADE ACCOUNT IT'S TIME. It's time for an easier way to invest. Open a Scottrade Account
Apply Now

Live Trader

 
Γιατί να εμπιστευθείτε την LIVE TRADER

Η LiveTrader έχει αναλάβει αποκλειστικά εκ μέρους της CityIndex να εισάγει στην Ελλάδα για εσάς, τον επενδυτή, την πιο ευκολόχρηστη και γρήγορη πλατφόρμα της αγοράς, καθώς και να σας εξυπηρετεί με οποιονδήποτε τρόπο. Σκοπός μας είναι να επικεντρώνεστε στις επενδύσεις σας και να μην χάνετε χρόνο σε τίποτα δευτερεύον.

Η LiveTrader δίνει την δυνατότητα στους Έλληνες επενδυτές και traders, να επενδύσουν μέσω της πολυβραβευμένης πλατφόρμας της CityIndex, με ακριβώς τον ίδιο τρόπο που το 62% της Αγγλικής αγοράς SPREAD BETTING πραγματοποιεί τις συναλλαγές του.

Η εταιρεία μας είναι αποφασισμένη να παρέχει στους επενδυτές τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους τομείς στους οποίους δραστηροποιείται: Στοιχήματα Διαφορών και Συμβόλαια επί Διαφορών. Επίσης είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να έχετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ἐτσι ὠστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε στις αγορές και στις συναλλαγές σας. Αποστολή μας είναι να παρέχουμε στον επενδυτή το καλύτερο service της αγοράς.

Η ΕΛΛΑΣ ΤΡΕΙΝΤΕΡ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε., είναι μια εταιρεία, με μετόχους και στελέχη που δραστηροποιούνται χρόνια στον χρηματοοικονομικό τομέα και που αποστολή της είναι να παρέχει πρόσβαση στις αγορές όλο το 24 ωρο, διαφανείς τιμές και την καλύτερη δυνατή υποστήριξη πελατών. Θέλουμε να προσφέρουμε στο επενδυτικό κοινό 24ωρη δυνατότητα συναλλαγών σε μετοχές, δείκτες, ισοτιμίες, εμπορεύματα, επιτόκια και ομόλογα, καθώς και συμβόλαια σε δικαιώματα προαίρεσης. Τα Συμβόλαια Διαφορών και το Στοίχημα επί Διαφορών, δεν ανοίγουν μόνο καινούργιους επενδυτικούς ορίζοντες σε όλους τους συναλλασσόμενους, αλλά δίνουν και τη δυνατότητα στους επενδυτές να αντισταθμίσουν εύκολα και με επιτυχία τους κινδύνους που έχουν σε άλλα χαρτοφυλάκιά τους. Αυτό είναι δυνατόν αφού όταν επενδύουμε στις Διαφορές, μπορούμε να επενδύσουμε όχι μόνο στην άνοδο, αλλά και στην πτώση των τιμών.

Για αυτό το λόγο συνεργαζόμαστε αποκλειστικά με την Βρετανική εταιρεία City Index, μιας πρωτοπόρου εταιρείας στον τομέα των Διαφορών (Spread Betting), με 25ετή παρουσία στο χώρο. Φυσικά, η City Index ελέγχεται από την Βρετανική Επιτροπή Κεφαλαιαγορών (FSA - FINANCIAL SERVICES AUTHORITY) και καλύπτεται από τις σχετικές διατάξεις όσον αφορά την ασφάλεια των χρημάτων των επενδυτών Η City Index διασφαλίζει με την παρουσία της αυτή, διαφανείς και πολύ ανταγωνιστικές τιμές, καθαρούς όρους και δίκαιες προμήθειες οι οποίες δίνονται αναλυτικά. Επίσης παρέχει άψογες υποστηρικτικές υπηρεσίες όλο το 24ωρο. Επισης προσφέρονται:

    * Ζωντανές τιμές μέσω της πλατφόρμας μας, καθώς και μέσω του σχετικού λογισμικού για το iPhone
    * Σταθερές τιμές μέχρι ένα συγκεκριμένο μέγεθος εντολής, το λεγόμενο «Ανώτατο Μέγεθός Μας». Λεπτομερείς οδηγίες για τα μεγέθη αυτά βρίσκονται στην πλατφόρμα συναλλαγών, δίπλα σε κάθε αγορά, πατώντας στο σχετικό εικονίδιο. Ο επενδυτής γνωρίζει με ασφάλεια την τιμή για κάθε αγορά, εφ’ όσον συναλλάσσεται εντός του μεγέθους αυτού.
    * Οι τιμές μας ακολουθούν πιστά τις τιμές των κινητών αξιών από τις οποίες παίρνει την αξία του το εν λόγω Στοίχημα ή Συμβόλαιο. Έτσι ο επενδυτής ξέρει πως θα επηρεαστούν τα κέρδη ή οι ζημίες του, παρακολουθώντας τις ανάλογες τιμές των κινητών αξιών.
    * Ακόμα και σε πολύ μεταβλητές αγορές, όπως αυτές που ζήσαμε πρόσφατα, δεσμευόμαστε να παρέχουμε διαφανείς τιμές με όσο το δυνατόν πιο μικρές διαφορές μεταξύ τιμών αγοράς και πώλησης (bid – offer spreads).

 

i) Ποια είναι η City Index
Η LIVE TRADER αποφάσισε να συναργαστεί αποκλειστικά με την City Index, κυρίως γιατί πιστεύουμε οτι και οι δύο εταιρείες μαζι μπορούν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο Internet Trading. Η City Index είναι πρωτοπόρος στον τομέα των διαφορών με 25ετή παρουσία, πολύ πριν υπάρξουν το Διαδίκτυο και οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω αυτού. Η CityIndex απαρτίζεται από πολύ έμπειρα στελέχη και ιδιαίτερα καταξιωμένα στον χώρο των χρηματοοικονομικών αγορών.
Σήμερα, η City Index, δέχεται πάνω από 1,5 εκατομμύρια εντολές το μήνα, σε πάνω από 50 πενήντα χώρες. Παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες αγορές σε όλο τον κόσμο, ενώ συνεχώς αυξάνει τον αριθμό των αγορών αυτών, την ευχρηστεία της πλατφόρμας συναλλαγών, καθώς και όλες τις υπηρεσίες που παρέχει. Το αποτέλεσμα είναι πως οι πελάτες της χαίρουν των πιο ανταγωνιστικών και διαφανών τιμών, καθώς και ότι καλύτερο υπάρχει στην εξυπηρέτηση και υποστήριξή τους.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1983 και σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον τομέα των προϊόντων επί Διαφορών. Η City Index είναι μία ιδιωτική εταιρεία και ανήκει στην IPGL.
 
 
  • The Financial Conduct Authority (United Kingdom)
 

Greek

 

Broker Type: Market Maker

Account Currencies: GBP, EUR

Minimum Deposit: 0

Scalping: No

Hedging: Yes

Free Demo Account: Yes

Traders From USA: No

 
Commissions 
  • Rollover Fee : No
  • Margin Interest : Yes
 

Supported Languages:  Greek

Customer Service By: Phone, Email

Telephone Orders: No

Personal Account Manager: No

 

One Click Trading: No

Trade off Charts: No

Email Alerts: No

Mobile Alerts: No

Stop Order: No

Market Order: No

Trailing Stop Order: No

OCO Orders: No

Limit Order: Yes

24hr Trading: Yes

Charting Package: Yes

Streaming News Feed: Yes

 
Disclaimer: The contents of this page or available via this page ("Contents") are provided by third parties and do not constitute an endorsement by FUSION MEDIA of the Contents or products of such third parties. FUSION MEDIA has no control of the Contents, is not responsible for their accuracy, availability or legality and hereby disclaims any responsibility for the Contents. Any transactions that you enter into with any third party listed in this page or linked from this page are solely between you and such third party and are at your sole risk. Please also refer to our Risk Warning. FUSION MEDIA disclaims any liability for any damage or loss caused in connection with the use of or reliance on any Contents